Kom in balans programma

Kom in balans programma

Esther

"Ik wilde niet meer continue met eten bezig zijn en dat is gelukt! Milou leert je hoe je de keuze te maken om iets wel of niet te nemen, waardoor ik eindelijk keuzes kon maken waar ik blij van werd. Ik ging lekkerder in mijn vel zitten en zelfs mijn omgeving merkte het. Tot op de dag van vandaag merk ik alle positieve effecten van het KIB programma!"

Sanne

"Ik vind jouw programma echt fantastisch, ik heb zo'n nieuwe en gezonde kijk op voeding en een gelukkig leven! Mijn eetbuien zijn al een half jaar voorbij. En ik weet dat het niet het hoofddoel van het programma was, maar toch wil ik laten weten dat ik afgevallen ben (van maat 42 naar 38 en soms zelfs 36!). Ik ben blij dat ik iets gevonden heb wat niet draait om diëten en goed/fout en helemaal bij mij past"

Elène

"Het klinkt 'too good to be true' als je niets anders gewend bent dan zo met eten en jezelf om te gaan, maar dat blijkt dus niet zo te zijn. Ik was altijd bezig met eten en afvallen/aankomen, al vanaf mijn 12-13e ging ik op mijn eerste dieet. Dus ik kon het me niet voorstellen dat het zou werken, maar dus wel! Ik heb zoveel in het programma geleerd! Ik ervaar nu meer rust en balans met eten, en daarnaast ook balans met mijzelf!"